Najnovije

(VIDEO, FOTO) OTKRIVENA TAJNA STARA 67 GODINA: NLO iz Rozvela je bio tajna Hitlerova letelica!

U pitanju je letelica po imenu "Zvono", 12 metara visoka i 3 metara široka, koja je projektovana u nacističkoj Nemačkoj, nakon čega je u Americi dodatno razvijena. Priče o ovom avionu su se pojavljivale često u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008. godine emitovao emisiju "Nacistička NLO zavera"
Foto: Jutjub

Foto: Jutjub

Nisu bili vanzemaljci nego Hitler! Nepoznati leteći objekat (NLO) koji se 1947. godine srušio u Rozvelu, u Novom Meksiku, nije bio vanzemaljska letelica, niti su u njemu bili “mali zeleni” već avion po nazivu “Zvono”, a reč je o letelici koju su razvili nacisti! Misterija tog NLO-a opisana je u nemačkom dokumentarcu, za koji se postavlja pitanje da li će ikada “ugledati svetslost dana”. U filmu su otkriveni detalji koji navode na tu pomisao. Evidentno je da se pre 67 godina na nebu iznad Novog Meksika pojavila nekakva svetlost, ali niko do sada nije utvrdio šta je to zapravo bilo. Ovaj film nam govori da je u pitanju letelica 12 metara visoka i 3 metara široka, stvorena od nacističke Nemačke, nakon čega je SAD dodatno razvila. Priče o avionu “Zvono” su se pojavljivale često u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008. godine emitovao emisiju “Nacistička NLO zavera”. Emisija se fokusira na nemačkog inžinjera, DŽozefa Andreas Epa, koji je navodno radio na projektu stvaranja NLO letelice. Ukoliko je “Zvono” ono što se zapravo srušilo u Rozvel 1947. godine, onda su priče očevidaca bile netačne. Ovo nije prvi put da dolazi do poistovećivanja nacističkog aviona i NLO objekta. Dokumentarni film otvara novo poglavlje i pokreće nova pitanja vezana za najveću letelicu u istoriji. Pogledajte video:
Pročitajte još:Amerikanci spremaju nenuklearni „Munjeviti globalni udar“ na Rusiju!(VIDEO) Nakon gotovo dva meseca bega policija uhvatila američkog četnika
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA