Najnovije

Devenport poručio advokatima: Pratimo razvoj situacije

BEOGRAD - Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport preneo je predstavnicima Advokatske komore Srbije (AKS) i regionalnih advokatskih komora da Delegacija pažljivo prati razvoj situacije relevantne za proces pristupnih pregovora sa EU, posebno za poglavlje 23 koje se odnosi na vladavinu prava.
Majkl Devenport (skrinšot Jutjub)

Majkl Devenport (skrinšot Jutjub)

Devenport je, na sastanku s predsednikom AKS Dragoljubom Đorđevićem i predstavnicima regionalnih advokatskih komora, sazvanom na inicijativu AKS, upoznat s tokom štrajka advokata i njihovim zahtevima vezanim za izmene i dopune Zakona o notarima i setom povezanih zakona koji su izmenjeni poslednji put u avgustu 2014. godine. Ambasador Devenport je obavestio advokate da Delegacija pažljivo prati razvoj situacije koja je relevantna za proces pregovora o pridruživanju Evropskoj uniji, posebno za poglavlje 23 koje se odnosi na vladavinu prava i poštovanje fundamentalnih ljudskih prava", navedeno je u saopštenju Delegacije. Pročitajte još:

Radnici konfekcije „Javor“ u štrajku

Nastavnica iz Beograda (45) osnovcima slala svoje erotske fotke!

Jučerašnjem sastanku su prisustvovali i Zoran Jevrić, potpredsednik AKS, Srđan Sikimić iz Advokatske komore Vojvodine, Brankica Orlović (AK Niš), Jasmina Milutinović (AK Čačak), Biljana Dražević (AK Zaječar), Gordana Ilić (AK Požarevac), Miloš Mandić (AK Šabac), i Slobodan Šoškić (AK Beograd). Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA