Najnovije

U BiH opet kreću protesti!?

SARAJEVO – Osam meseci nakon velikih antivladinih protesta u Federaciji Bosne i Hercegovine, grupa građana ponovo se danas okupila ispred sedišta Predsedništva BiH u Sarajevu, izražavajući nezadovoljstvo radom vlasti koja, kako poručuju, pljačka zemlj
Sarajevo (Foto: phone-travel.com)

Sarajevo (Foto: phone-travel.com)

Demonstranti, između ostalog, smatraju da ih „vlast samo laže, tužilaštvo i policija se brinu o građanima umesto o kriminalcima” i poručuju svima kojima je stalo do države da izađu i protestuju protiv „zuluma”. Neke od parola koje građani ističu na transparentima su: „Narodna krv nije voda da je piju lopovi”, „Pravosuđe je naša ebola”, „Poplava ogolela političare”, „Šta bi mi bez vas? Bili bi sretni”, prenosi „Dnevni avaz”.
Pročitajte još:Hrvatska teško iz recesije
Sarajevski dnevnik podseća da je danas osam meseci od kada su „obespravljeni, poniženi građani Federacije BiH izašli na ulice tražeći pravdu, bolji život i odgovornost vlasti koja ih je za 20 godina pljačkanja dovela do provalije”. Sve je krenulo iz Tuzle, industrijskog grada gde je više hiljada radnika u kratkom roku ostalo bez posla, a njihove porodice bez egzistencije.
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA