Najnovije

(FOTO 18+) SKANDAL U PORODILIŠTU: Doktorke se slikale ispred gole žene koja se porađa!

NIŠ - Na Fejsbuk profile specijalizanta ginekologije doktorke Sanje Stanojević - Dikić, osvanuo je selfi sa njenom slikom i slikom koleginice gde se u pozadini vidi polu gola žena na stolu za porađanje. Samo nekoliko sati nakon što se slika pojavila u javnosti, njena Fejsbuk stranica je ugašena, a sama doktorka tvrdi da je njen nalog hakovan i da je fotografija postavljena bez njenog znanja.
Sramotan selfi (Fejsbuk)

Sramotan selfi (Fejsbuk)

Kako saznajemo, fotografija je nastala pre dvadesetak dana, najverovatnije na Ginekološko akušerskoj klinici u Nišu, gde je doktorka obavljala specijalistički staž. Doktor Nenad Radmanović, načelnik Odeljenja ginekologije i akušerstva prokupačke bolnice “dr Aleksa Savić” u kojoj je doktorka Stanojević zaposlena, tvrdi da fotografija nije nastala u prokupačkom porodilištu, i odbacuje mogućnost da se takve stvari događaju na odeljenju na čijem je on čelu. - Ova fotografija nije slikana u našem porodilištu, jer inventar i prostorija koji se vidi u pozadini ne pripadaju ovoj ustanovi - naglašava dr Radmanović i naglašava da je u razgovoru sa doktorkom saznao da je slika nastala neoprezno i bez želje da ikoga povredi, ali da je po njemu prekršen profesionalni kodeks te da on ne podržava takav način ponašanja.
Pročitajte još:

U Srbiji 708 osoba stavljeno pod nadzor zbog ebole!

Holandija najavila žalbu na presudu o Srebrenici

Prof. dr Jasmina Popović, koja je juče zbog odlaska na službeni put menjala direktora Ginekološko akušerske klinike dr Bojana Lukića, potvdila je da je slika nastala u delu niškog Porodilišta i da su dve doktorke koje su na njoj, specijalizirale u Nišu. Prema njenim rečima, Sanja je bila na specijalizaciji do 1. oktobra, dok je druga specijalizatnkinja dr Snežana Popović još obavlja specijalistički staž za Zdravstveni centar u Gažinom Hanu. -  Dežurala sam sa Sanjom dok je bila na specijalizaciji, prosto mi je nemoguće da je ona tako nešto uradila i postavila takvu sliku na Fejsbuk. Ona je mladi doktor i dobar čovek, tako da mi je to nespojivo sa njom - kaže prof. dr Popović. Ona ističe da ne zna da li je zakonski dozvoljeno slikanje u tim prostorijama ili ne. - LJudi svašta slikaju i stavljaju na Fejsbuk. Ja lično tako nešto ne bih učinila, jer je nedopustovo - kaže prof. dr Popović. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA