Najnovije

(VIDEO) Miris pokvarenih jaja i gasa i misteriozna magla nad Moskvom!

MOSKVA - Stanovnike Moskve danas je gotovo nokautirao čudan miris mešavine pokvarenih jaja i gasa, koji se nekoliko sati prenosio ruskom prestonicom, nad čijem se jugoistočnim delom pojavila "misteriozna magla".
Moskva (Foto: floridaleisureblog.com)

Moskva (Foto: floridaleisureblog.com)

Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je neprijatan miris izazvalo curenje iz postrojenja za preradu sumpor-dioksida u jednoj rafineriji nafte u Moskvi. Prema saopštenju, nivo sumpor-vodonika bio je kratko vreme iznad dozvoljenog, dok su nivoi sumpor-dioksida ostali u propisanim okvirima. Oba gasa su nusprodukti prerade nafte. Čudan miris izazvao je talas panike na društvenim mrežama i lokalnim medijima. "Narode, zna li neko razlog ovog smrada u Moskvi? U mnogim delovima grada oseća se sumpor-vodonik", napisao je na "Tviteru" Sergej Krasilnikov. "Smrad prolazi čak i kroz zatvorene prozore", dodala je na toj mreži Asja Zativa.
Pročitajte još:

Mogerini pozvala Moskvu da povuče vojsku i naoružanje iz Ukrajine

Bela kuća: Sutra je moguć sastanak Putina i Obame

Stanovnici jugoistočnog dela Moskve jutros su videli zgrade prekrivene smogom, a na čudan miris žalili su se i poslanici ruskog parlamenta, ali zbog toga nisu prekinuli s radom. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA