Najnovije

Tviter sukob novinara

BEOGRAD - Na društvenoj mreži Tviter povela se žustra rasprava između glavnog i odgovornog urednika Naših novina, Antonija Kovačevića i predsednika NUNSA Vukašina Obradovića koji je na kraju optužen od strane novinara LJubana Kovačevića da je upravo razlog za to što je NUNS odbio aplikaciju za  njegovo članstvo, sukob interesa koji navodno postoji kod Obradovića.
Tviter prepiska Kovačevića i Obradovića

Tviter prepiska Kovačevića i Obradovića

Podsećanja radi,  Vukašin Obradović i Antonije Kovačević javno su se raspravljali oko emisije "Ćirilica" u kojoj je gost bio Antonije te je prema objavljenim tvitovima spomenuo Obradovića u toj emisiji odakle je i nastao sukob između njih dvojice. LJuban Kovaćević  je uzvratio opaskom da mu je sada kristalno jasno zbog čega je NUNS odbio da pristupi asocijaciji te je Vukašin Obradović odgovorio na tvit da on lično ne odbija niti prihvata nove a i stare članove asocijacije i da sukob između Antonija i njega nema nikakve veze sa time.
Pročitajte još:

Apel studentima za prekid blokade na filozofskom fakultetu

Pozvali smo LJubna da nam prokomentariše novonastalu situaciju na Tviteru: - Zaista mi je žao što se čelnici jedne medijske asocijacije koja treba da služi medijima,  ponašaju kao da je udruženje njihovo i što svoje lične stavove koje ne smeju da prolongiraju lično, iznose ispred udruženja.   Smatram da Obradović on treba da podnese ostavku,  jer se kao lice na odgovornoj funkciji ponaša neprofesionalno, zaključuje Kovačević. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA