Najnovije

Drugovi im važniji od žena

Da muškarcima seks, ipak, nije najvažniji u životu, potvrđuje istraživanje na temu: šta pripadnike jačeg pola čini srećnim? Lista stvari, koje su ispitanici od 20 do 60 godina naveli kao razlog za zadovoljstvo, možda će da vas iznenadi.
Muškarci (Foto: Discaver)

Muškarci (Foto: Discaver)

1. Prijatelji Druženje je broj jedan, kada su u pitanju aktivnosti koje prosečnog muškarca čine srećnim. Istraživanja su pokazala da bi se pripadnik jačeg pola odrekao 300.000 evra, samo da ima mogućnost da svakodnevno viđa svoje prijatelje. U provodu sa njima „proizvodi“ serotonin, hormon zaslužan za osećaj zadovoljstva. 2. Zdravlje Ono je osnova svega, pa i sreće. Ipak, slika koju imamo o stanju našeg organizma zavisi i od ljudi koje poznajemo, odnosno od toga kakve oni imaju tegobe. 3. Srećna supruga Ključ bračne sreće je zadovoljna partnerka, pokazuju brojna istraživanja.
Pročitajte još: ZZS: Ubistvo Đinđića udarac evropskom putu
4. Posao koji ispunjava Nije sve u novcu, kada radimo ono što volimo, osećamo se jačima, dajemo više, produktivniji smo i uvek spremni da pomognemo, lakše se prilagođavamo svim promenama. 5. Porodica Nivo zadovoljstva bračnim životom najviši je u prvim godinama nakon sudbonosnog „da“ i posle penzionisanja, a najniži kod osoba u četrdesetim. 6. Blizina radnog mesta Vreme provodeno u putu do posla i natrag izaziva više stresa i nezadovoljstva nego što možete da zamislite. Osećaj izgubljenog vremena ne može da nadoknadi ni 20 odsto veća plata, slažu se ispitanici. 7. Seks Verovali ili ne, vođenje ljubavi je na poslednjem mestu ponuđenih stavki koje muškarca čine srećnim. Zanimljivo je i to da „gužvanje postelje“ više sreće donosi obrazovanima i onima na visokom položaju. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA