Najnovije

"Navodno uputstvo SNS - falsifikat"

Beograd -- Neko ima nameru da prikaže da SNS ne funkcioniše dobro, a navodno uputstvo koje kruži društvenim mrežama je falsifikat, kaže predesednik IO SNS Radomir Nikolić.
Radomir Nikolić (Foto: SNS.org)

Radomir Nikolić (Foto: SNS.org)

On je u Kažiprstu B92 rekao da je zadovoljan kako stranka funkcioniše i da bi "voleo da predsednik SNS koji je prepustio upravljanje bude zadovoljan". "Pojavilo se nešto što liči na naše uputstvo, ali je očigledna namera autora falsifikata da prikaže da ne funkcionišemo dobro", rekao je Nikolić. Na društvenim mrežama kruži fotografija dokumenta kojim se u vidu uputstva od članova SNS traži veće angažovanje, više rada od vrata do vrata, veća vidljivost, kao i obavezno fotografisanje prisutnih na pojedinim stranačkim sastancima. Nikolić je odbacio i navode da je njegov otac, predsednik Srbije Tomislav Nikolić otišao u Hilandar zbog dolaska Vojsilava Šešelja u Srbiju. "Ne znam kako to da komentarišem. On planira stvari mesecima unapred, a za ovo se nedavno saznalo", rekao je Nikolić.
Pročitajte još: SRS: Zaustaviti EU i NATO integracije, slomiti uvoznički lobi!
Nikolić je ocenio i da Šešelj traži medijski prostor, kao i da od "politike SRS nije ostalo ništa", ali da mu je drago da će Šešelj makar i zbog lečenja provesti jedan kvalitetan period sa svojom porodicom. Novi gradonačelnik Kragujevca rekao je da će za javni sektor u gradu koji on vodi 2015. godian biti teška i ponovio da je grad pred bankrotom zbog čega mora da traži pomoć predsednika države i premijera. Ističući da postoji plan finansijske konsolidacije u budžetu i javnim preduzećima, Nikolić je naveo da će iduća godina biti teška za javni sektor, u kojem je zaposlen veliki broj gradjana, jer će troškovi morati značajno da se smanje. "To se pre svega tiče troškova koji čine zaposleni, jer je veliki broj zaposlenih u gradskoj upravi i javnim preduzećima. Biće napravljen socijalni program koji će na dobrovoljnoj bazi biti ponudjen zaposlenima", rekao je Nikolić. Nikolić je ponovio da je za veoma tešku situaciju u tom gradu odgovorna bivša vlast i da će pomoć morati da traži od svih koji mogu da pomognu. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA