Najnovije

KARLEUŠA PORUČILA ŠEŠELJU: "Dobro je što umireš od raka"!

BEOGRAD - Pevačica Jelena Karleuša komentarisala je izjavu predsednik SRS Vojislava Šešelja da je i dalje ponosan što se radovao ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je ubijen 12. marta 2003 godine.
Jelena Karleuša (foto: fejsbuk)

Jelena Karleuša (foto: fejsbuk)

Karleuša je napisala da bi na njegovu izjavu samo dodala da je dobro što on umire od raka. - Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka, napisala je pevačica na svom Tviter nalogu. Šešelj je na prvoj konferenciji posle povratka iz Haga, koja je održana u četvrtak, izjavio da se ubistvom Đinđića Srbija oslobodila izdajnika i mafijaša i da je Đinđić je tamna strana srpske istorije. - Kada je ubijen Đinđić radovao sam se i bio ponosan na to, jer je tako srpski narod oslobođen mafijaša i izdajnika. Zašto bih se sada zbog toga kajao, izjavio je lider SRS.
Pročitajte još:

Kiril: Osećam se kao kod kuće! Irinej: Veliki praznik za Srbiju!

Albanci u panici: Srbija započela specijalni rat

Šešelj je na saslušanju u Haškom tribunalu još 2003 godine izjavio: "Ja sam se iskreno obradovao kada sam čuo da je Đinđić poginuo, da je mrtav. Ovde sam se obradovao jer je Đinđić veliki izdajnik svog naroda". Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA