Najnovije

Trener Levskog se izvinio Partizanu i ABA ligi: Upropašten praznik košarke u Sofiji

Trener košarkaša sofijskog Levskog Konstantin Papazov uputio je izvinjenje Partizanu, kao i čelnicima regionalnog takmičenja zbog incidenta na meču crno-belih i bugarskog kluba, čiji su navijači na pauzi između prve i druge četvrtine uleteli u teren sa željom da se obračunaju sa nekoliko navijača srpskog prvaka koji su bili smešteni iza klupe izabranika Duška Vujoševića.
Incidenti (Foto: JuTjub)

Incidenti (Foto: JuTjub)

Zbog svega što se dogodilo, želim da se u ime kluba izvinim Partizanu, sjajnom treneru Vujoševiću, a naravno i rukovodstvu ABA lige. Žao mi je što je upropašten praznik košarke u Sofiji. Jedino što kao trener Levskog mogu da obećam je da ćemo učiniti sve da se ovako nešto ne dogodi više nikada. Ponavljam - iskreno se izvinjavamo - poručio je trener Levskog.
Pročitajte još:Stoltenberg: Rusija vojnom avijacijom ugrožava vazdušni prostor Evrope
Miljan Pupović, krilni centar bugarskog tima, ponikao u vršačkom Hemofarmu, pridružio se treneru konstatacijom da "ovakve scene poput niko ne želi da vidi”. - Ovo nije sport. Mogu da kažem iz svog iskustva, a zna se da dolazim iz Srbije, da je policije u dvorani bilo premalo. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA