Najnovije

Delhaize uspešno investirao 50 miliona evra u Srbiji

STARA PAZOVA - Najmoderniji distributivni centar Delhaize Serbia, u čiju je izgradnju kompanija uložila 50 miliona evra, svečano je otvoren u Staroj Pazovi.
Otvaranje distributivnog centra u Staroj Pazovi (Foto: Progressive magazin)

Otvaranje distributivnog centra u Staroj Pazovi (Foto: Progressive magazin)

U prisustvu predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima LJajića, predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića i drugih visokih zvanica, domaćini skupa DŽon Kiricis, generalni direktor Deleza Srbija i Frans Miler, generalni direktor Delez grupe, predstavili su objekat na 70.000 metara kvadratnih, koji po svojim karakteristikama predstavlja jedinstven sistem distribucije u Srbiji. “Ovo je potvrda naše strateške opredeljenosti razvoju na tržištu Srbije, ulaganjima u stalni rast i širenje poslovne mreže, kao i odgovornom poslovanju naše kompanije u svim segmentima. Od rada novog distributivnog centra korist imaju svi, država i društvo u celini, Stara Pazova, mi kao kompanija i pre svega potrošači”, istakao je DŽon Kiricis.
Pročitajte još:(FOTO) Stanijin selfi – u fokusu grudi!
U distributivnom centru, koji je izgrađen za svega 14 meseci, posao će u narednim godinama moći da nađe 750 radnika, dok će do kraja 2014. biti zaposleno 400 ljudi. Svakoga dana će se isporučivati 6.500 paleta, što je količina robe dovoljna za snabdevanje 500 prodavnica koja može da podrži rastuću maloprodajnu mrežu ove kompanije. Objekat je povezan sa tri ključna putna pravca – Koridor 10, autoput E75 i obilaznica oko Beograda. Oko 250 šlepera dnevno će moći da krene iz ovog objekta, a na raspolaganju će biti 120 utovarno-istovarnih mesta. Izvor: Progressive

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA