Najnovije

Šešelj čestitao godišnjicu "oslobađanja Vukovara od ustaške paravojske"

Na stranicama Srpske radikalne stranke osvanulo je pismo koje je potpisao Vojislav Šešelj kojeg je Haški sud pustio na slobodu uoči godišnjice pada Vukovara poslato je hrvatskim medijima. Šešelj  čestita oslobođenje srpskog Vukovara od ustaških paravojnih jedinica. Na današnji dan pre 23 godine srpske četnici su, nakon tromesečnih junačkih borbi, oslobodili Vukovar od ustaških paravojnih jedinica.
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

Srpski Vukovar bio je prvi oslobođeni srpski grad, koji je, bez borbe, uz pomoć režima u Beogradu, predat ustaškoj hrvatskoj državi. Dr. Vojislav Šešelj i njegova Srpska radikalna stranka nikada se neće odreći ni jednog pedlja srpske države i učiniće sve da Republika Srpska Krajina i srpski Vukovar ponovo budu u sastavu Velike Srbije', stoji u pismu koje je poslala Šešeljeva stranka.  
Pročitajte još:EU koči pregovore ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji?DAČIĆ: Reformama do EU!
Haški sud je pustio na Šešelja privremenu slobodu zbog lošeg zdravstvenog stanja i bez presude nakon 11 i pol godina pritvora pod optužbom za ratne zločine u BiH i Hrvatskoj, te protjerivanje nesrpskog stanovništva s područja BiH i Vojvodine. Izvor: Tportal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA