Najnovije

Nemački parlamentarci protiv NATO - žele saradnju sa Rusijom!

NEMAČKA - Poslanik nemačke parlamentarne partije "Di Linke" i član Komisije za inostrane poslove Bundestaga, Volfgang Gerke, izjavio je da je jedini krivac za današnju situaciju u Ukrajini politika NATO alijanse.
Volfgang Gerke (Foto: Akademie Bayern)

Volfgang Gerke (Foto: Akademie Bayern)

"Mi se snažno zalažemo za što bolje odnose i saradnju Nemačke i Rusije. Istorija nam je pokazala da ukoliko želimo dobru atmosferu i stanje u Evropi, to je moguće jedino uraditi sa Rusijom." - kaže Gerke. "Rusiju smo izigrali po mnogim pitanjima, a najvažnije je to što smo uprkos obećanjima nastavili približavanje ruskim granicama. Jedini krivac za današnje stanje u Ukrajini je politika NATO alijanse." - kaže on i dodaje da se "pri tome lažno za sve okrivljuju građani Ukrajine".
Pročitajte još:Lavrov: Keri mi rekao da ne obraćam pažnju šta Obama priča!
Delegacija ove nemačke partije je doputovala inače juče u Rostovsku oblast u cilju stvaranja novih veza sa ruskim političarima i strankama, a Gerke je javno u više navrata istakao da će se njegova partija svom snagom boriti protiv antiruskih sankcija Evropske Unije. Gerke ocenjuje da su sankcije protiv Rusije direktna šteta za ekonomiju Nemačke. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA