Najnovije

Đoković osvojio Pariz

PARIZ - Najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranio je titulu na Mastersu u Parizu, pošto je danas u finalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 6:2, 6:3.
Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Tenis (Foto: tenisbytow.pl)

Đoković je nastavio sa dobrim partijama u završnici sezone, osvojivši 47. trofej u karijeri, a šesti u sezoni. Zahvaljujući ovoj pobedi, Đoković je odbranio 1.000 bodova i dodatno uvećao pednost na ATP listi ispred Rodžera federera, jer je Švajcarac porazom u četvrtfinalu izgubio bodove, pošto je prošle godine u glavnom gradu francuske stigao do polufinala. Do četvrte pobede u isto toliko međusobnih duela protiv Raonića, Đoković je stigao za svega sat vremena i 24 minuta, tokom kojih je demonstrirao vrhunski tenis. Srpski teniser je u oba seta dolazio do vođsta od 3:0 i već u uvodnim delovima meča dao do znanja trenutno 10. teniseru sveta da neće imati šta da traži u uvom duelu.
Pročitajte još:Nenad Krstić slomio ruku!
Raonić je veći otpor pružio u prvom setu kada je imao i jedine brejk lopte u meč, ali je 27-godišnji Beograđanin to lako rešavao u svoju korist i ubedljivo došao do jubilarne 20. titule iz masters serije. Đoković se sada seli na završni turnir u London, gde mu takode predstoji odbrana titule. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA