Najnovije

Kad su se muškarci oblačili kao muškarci: Pogledajte ovu kolekciju!

Moda se sa godinama menja, sve je više odevnih predmeta koje nose i muškarci i žene. "Stara garda" ne gleda blagonaklono na ovo brisanje modnih granica između polova. Međutim, ovo nije tekst o sadašnjoj modi već o vremenu kada su se muškarci oblačili kao muškarci, a žene kao žene.
Detalja sa snimanja emisije "Dosije" (Foto: Dizel mania)

Detalja sa snimanja emisije "Dosije" (Foto: Dizel mania)

Fejsbuk stranica "Dizel mania" okuplja poštovaoce 90-ih. Administratori ove stranice pohvalili su se navećom kolekcijom trenerki iz tog perioda. Kako Pravda saznaje, garderoba iz vremena 90-ih je sve traženija kod današnje omladine sa normalnim nivoom testosterona koje ne zadovoljavaju novi uniseks trendovi. To je pokazao i nedavno održani festival 90-ih u beogradaskoj "Areni" koji je okupio pozamašan broj "neodizelaša". Takođe, vlasnici ovakvih kolekcija sve su traženiji od strane raznih produkcija kako bi iznajmili svoju garderobu za snimanje filmova, serija i emisija. Moda se vremenom menja, ali neki trendovi se vraćaju. Ostaje da se vidi da li će dizelaši ponovo zagospodariti srpskim ulicama.
Pročitajte još: (FOTO) Policajci se uče na Arkanovom pištoljuPULS ASFALTA: Pogledajte kompletnu arhivu sveta kriminala u Srbiji
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA