Najnovije

Marin Le Pen: Evropske banke nam nisu dale kredit zbog naše politike

PARIZ - Marin Le Pen, lider Nacionalnog fronta, stranke koja postaje sve popularnija u Francuskoj, izjavila je da odbijanje evropskih banaka da odobre kredit njenoj stranci ima političku pozadinu.
Marin Le Pen (Foto: JuTjub)

Marin Le Pen (Foto: JuTjub)

Vest o tome da je njena stranka dobila kredit od jedne ruske banke je odjeknula i evropskim i svetskim medijima, a ona je tim povodom dala objašnjenje. "Uzeli smo kredit od ruske banke, jer nam evropske banke nisu dale. A to ima političku pozadinu. Mi smo odavno na proruskoj liniji politički i kada bi nam američke banke dale kredit, naša politika ne bi bila promenjena. Iz tog razloga istog nam nisu dale kredit ni evropske banke. Oni ne žele da finansiraju ultrakonzervativne stranke." - objašnjava Le Penova. "Samo uzimanje kredita od češko-ruske banke je bilo rešeno veoma brzo i ugovor je već potpisan. Mi smo potpuno zadovoljni saradnjom." - kaže Marin Le Pen.
Pročitajte još:Ministarstvo odbrane RF zabranilo vojnicima korišćenje Epl (Apple) uređaja
Ona je istakla da je proces uzimanja kredita bio potpuno transparentan i da su svi upravni organi stranke bili uključeni u taj posao. "Nacionalni front" je najavio da će 28. novembra ove godine objaviti kompletan finansijski izveštaj. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA