Najnovije

JEZIVO: Silovalo je sedam muškaraca, a njen dečko im govorio šta da joj rade!

SAD - Bratstvo koledža u Virdžiniji Fi Kapa Psi (Phi Kappa Psi) izvršilo je monstruozan zločin silujući devojku i to ni manje ni više nego po uputstvima njenog "dečka", a o svemu piše uticajni američki časopis "Roling Stoun".
Silovanje (Foto: emirates247.com)

Silovanje (Foto: emirates247.com)

Naime, sedam pripadnika ovog "bratstva" je silovalo devojku dok im je njen dečko govorio šta da joj rade. Brutalno iživljavanje nad nesrećnom devojkom je trajalo puna tri sata. Ona je bila pozvana na žurku, a zatim je ljubazno pozvana od strane svog dečka u jednu sobu na spratu, gde je horor i počeo, piše Roling Stoun. "Dečko me zvao u sobu u kojoj je tiše da bi mogli da na miru razgovaramo." - priča žrtva za američki časopis. Ono što je monstruozno je to da je ovo bratstvo toliko uticajno da prijavljivanje policiji nije dalo nikakve rezultate i niko nije otišao u zatvor zbog toga, a čak ni dekan ovog fakulteta u Virdžiniji nije adekvatno reagovao niti je sproveo istragu među studentima, jer je i sam član ovog bratstva. Ceo događaj je ostao priča na nivou mita i toliko je puta prepričana da se više i ne zna da li je istina. Žrtva koja se zove DŽeki je ispričala međutim sve uticajnom američkom časopisu, a da li će ovo odvratno zlodelo biti kažnjeno ostaje da se vidi. Ona kaže da je izgubila svest posle trosatnog mučenja, a vrhunac je bio kada su joj gurnuli pivsku flašu u vaginu.
Pročitajte još:Karleuša – žrtva kanibalizma!
Samo jedan od studenata je odbio da je siluje, dok su ga ostali prisutni muškarci nazivali "pič#icom", priča DŽeki u svojoj ispovesti za Roling Stoun. Ona se probudila sva krvava i sama u sobi, a krvarenje je izazvano brutalnim guranjem pivske flaše u njenu vaginu. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA