Najnovije

Vesna Dedić: Kao studentkinja krala sam knjige

Voditeljka RTS Vesna Dedić priznaje da je kao studentkinja krala knjige. Na Beogradskom sajmu knjiga ona promoviše svoj peti roman “Zagrli me“ i kaže da je ta nafistecija uvek podseti na studentske dane, kada nije imala dovoljno novca za naslove koje je želela da pročita.
Vesna Dedić (Foto: Jutjub)

Vesna Dedić (Foto: Jutjub)

Književnica kaže da se svog greha iz mladosti najčešće seti dok čitaocima potpisuje svoja dela. -I na ovom Sajmu knjiga moj roman “Zagrli me“ je jedan od dva-tri najprodavanija. Dok posmatram redove čitateljki kojima potpisujem knjige uvek se setim momenta kada sam u jednom od takvih redova krala knjige- kaže Vesna Dedić -Zbog svog iskustva uvek jednim krajičkom oka vrebam potencijalnog lopova. Vesna Dedić tvrdi da nije krala knjige iz hobija več zato što je nije mogla da ih kupi. -Kako današnje generacije žele da imaju novi mobilni ili nova kola, tako smo mi želeli da imamo što više knjiga. U vreme kada sam bila student knjige su bil mnogo skuplje i nedostupnije nego danas. U silnoj ženji da imam neke naslove nekoliko sam i ukrala- kaže Vesna i dodaje da je radila iključivo u nedostaku novca.
Pročitajte još: Majka koje naše pevačice je postala svekrva Moniki Beluči? Voditeljka pljunula Seku Aleksić pravo u lice!
-Sečam se da sam na sajmu knjiga te godine potrošila i poslednji dinar. Više sam se radovala novim knjigama nego što sam birnula kako ću preživeti sledeći mesec. Nakon što je ukrala odrđene knjige danima je bila zabrinuta i u svakom policajcu na ulici videla je nekoga ko će da je uhapsi kaže književnica. -Čuvam i danas te knjige, ali isto tako kao idavač na svaku svoju knjigu stavljam minimalnu cenu od 500 dinara upravo misleći na studente inezaposlene koji vole knjige, a nemaju novca. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA