Najnovije

"Kraj Obamine ere bezvlašća"

Predstavnik Teksasa u američkom Senatu Ted Kruz rekao je da je pobedom Republikanaca na izborima za Kongres došao kraj ere Baraka Obame.
Barak Obama (printskrin: NBC news)

Barak Obama (printskrin: NBC news)

On je govorio na proslavi trijumfa Grega Abota, koji je dobio više glasova u odnosu na kandidatkinju Demokrata, Vendi Dejvis. “Pravimo planove da preuzemo Senat i da nateramo vođu većine u tom predstavničkom telu Harija Rida da ode u penziju. Na taj način će Obamina era bezvlašća biti završena”, rekao je Kruz. Republikanci su odneli ubedljivu pobedu na izborima za Kongres koji su održani u noći između utorka i srede po srednjoevropskom vremenu. “Ovi izbori su zastrašujući za naše protivnike, ali mi smo šest godina bili zarobljeni u Obaminoj stagnaciji i nesposobnosti”, zaključio je Kruz. Aktuelni predsednik SAD Barak Obama, izabran kao kandidat Demokrata, će na toj poziciji ostati još dve godine, do kraja mandata.
Pročitajte još:(VIDEO) Pola godine od “pakla“ u Odesi obeleženo paljenjem zastava Ukrajine i tzv “Kosova“Jadranka i Nikola Šešelj: „Vojislav ne priča o bolesti”
Izvor: B 92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA