Najnovije

DIREKTORKA STUDIJA B: Sarapa dobio otkaz jer je dolazio pijan u emisiju!

BEOGRAD - Direktorka i glavna urednica Studija B Ivana Vučićević izjavila je danas da je sa programa skinula emisiju "Sarapin probem", jer se on u emisiji pojavljivao "u vidno alkoholisanom stanju", posle čega je Sarapa burno reagovao, negirao te tvrdnje i tražio da Odbor Skupštine Srbije za kulturu i informisanje ne raspravlja o njegovoj ličnosti.
Sarapa (Foto: Jutjub)

Sarapa (Foto: Jutjub)

Vučićević je, pre nego što je predsedavajuća Vesna Marjanović, zbog ove polemike, dala pauzu od pet minuta, istakla da na STB u proteklih šest meseci, od kada je ona na čelu te kuće, nijedna emisija nije cenzurisana. Prema njenim rečima, Sarapa ima lične probleme i vređao je svoje goste u emisiji, na šta je on na sednici Odbora burnor eagovao sa mesta i tražio da odgovori na te kritike. Predsedavajuća Marjanović je zatražila od Vučićević da nikoga lično ne vređa, na šta je ona uzvratila da ima pravo da govori i zatražila da ne bude cenzurisana. - Niste reagovali kada je Zoran Živković nazvao Dragana J. Vučićevića "smradom", rekla je Vučićević - obraćajući se predsedavajućoj Vesni Marjanović, koja je odgovorila da tu uvredu nije čula. Vučićević je podsetila da je Sarapa i dalje zaposlen na Studiju B, na šta on iz klupe dobacio: "Kakve to veze ima sa mojom emisijom?" Vučićević je ocenila da cenzure danas u Srbiji nema i da je DS, dok je bila na vlasti u Beogradu, cenzurisala Informativni program STB. Govoreći pred Odborom u nastavku sednice Sarapa se izvinio se zbog reagovanja. On nije želeo da priča o "svom slučaju" već se osvrnuo na "ozbiljne pretnje i saopštenja koji su čitani s ekrana protv njega". - Čitano je da imam platu 58.000 dinata i da to plaćaju građani Beograda kao da nešto kradem. Pričalo se da sam u Crnoj Gori gde sam bio na odmoru... - kazao je Sarapa. Odgovarajući na optužbe da je emisije vodio alkoholisan, on je upitao da li bi to dozvolio Aleksandar Timofejev, bivši urednik Studija B.
Pročitajte još:

Gladni, a neće na selo…

(VIDEO) SKANDAL NA RTS: Memedović izvadio penis u emisiji!

- Šta je sledeće ? Da sam narkoman? Šta je sledeće ? Kućna adresa... Pa sve je to poziv na linč - rekao je Sarapa. On ja kazao da ne odgovara zato što mu je skinuta emisija ni zbog tumačenja da li je to cenzura ili ne. - Nisam se rodio s emisijom, pa mogu i umreti bez nje - rekao je Sarapa. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA