Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako brutalno ubistvo deteta nije zabeleženo u američkoj istoriji!

PENSILVANIJA - Par iz Pensilvanije optužen je za možda i jedno od najstrašnijih ubistava koja su se desila na tlu Sjedinjenih Država. Oni su tri dana mučili trogodišnje dete, da bi ga na kraju ubili tiganjem.
Nesrećni mališan (Printskrin)

Nesrećni mališan (Printskrin)

DŽilijan Tajt (31) i njen partner Geri Li Felenbaum (23), u četvrtak su ubili trogodišnjeg Skota Mekmilana, DŽilijaninog sina, i brutalno pretukli njegovog starijeg brata. Oni su nedužnog dečaka obesili za noge, skinuli ga, smejali mu se, prvo ga bičevali, a zatim tukli tiganjem sve dok nesrećno dete nije preminulo. Tužilac Tomas Hogan nije krio svoju užasnutost ovim brutalnim zločinom, nazvavši ga "američkom horor pričom." - Ovo je neopisiv čin bolesne izopačenosti - bile su reči tužioca, koji je sa nevericom komentarisao ovaj slučaj.
Pročitajte još:

Osamdeset neobeleženih vojnih vozila kreće se prema Donjecku

Britanska kraljica meta terorista!

Bolesni par upoznao se radeći u trgovinskom lancu "Volmart", a od prošlog meseca žive zajedno. Još čudnija situacija je da su u istoj kući, pored njih dvoje, malog Skota i njegovog šestogodišnjeg brata živeli i Felenbaumova vanbračna supruga i njihova 11-mesečna ćerka. NJih šestoro živelo je u prikolici u Kotsvilu, oko 50 kilometara od Filadelfije. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA