Najnovije

Dala otkaz zbog statusa na Fejsbuku o Obaminim ćerkama!

VAŠINGTON - Službenica američkog Kongresa Elizabet Lauten dala je danas otkaz nakon što je prethodnih dana na Fejsbuku optužila kćerke američkog predsednika Baraka Obame da "nemaju stila".
Obama sa ćerkama (Foto: whitehouse.gov)

Obama sa ćerkama (Foto: whitehouse.gov)

Lautenova, koja je radila kao direktor za komunikacije republikanskog kongresmena Stivena finčera, je kritikovala Maliju (16) i Sašu (13) Obama što su se pojavile u preterano kratkim suknjama i ponašale se kao da im je dosadno na ceremoniji povodom praznika Dana zahvalnosti, prenosi Bi Bi Si. Nakon toga, ona je povukla tu poruku sa fejsbuka i izvinila se zbog svojih "uvredljivih reči". Poruka je glasila: "Drage Saša i Malija, shvatam da ste obe u onim groznim tinejdžerskim godinama, ali vi ste deo Prve porodice, pokušajte da pokažete malo stila. Barem poštujte ulogu koju imate".
Pročitajte još:Sandej Tajms: Putin, Merkel i homoseksualci
Lautonova je potom ustvrdila kako uostalom ni Malijini i Sašini roditelji ne poštuju previše svoj položaj, pa čak i naciju, tako da devojčicama očigledno nedostaje dobar model ponašanja. U kasnijem izvinjenju Lautonova ističe kako je tek kasnije "nakon mnogo časova molitve", razgovora sa svojim roditeljima i ponovnog iščitavanja svoje poruke shvatila koliko su njene reči uvredljive i kako je prosuđivala dve devojke na način na koji nikako ne bi volela da su nju prosuđivali u tinejdžerskom dobu. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA