Najnovije

LJajić o Šešelju: Cirkus se nastavlja!

BEOGRAD - Ovaj cirkus se nastavlja, izjavio je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim LJajić, povodom današnjeg zahteva tužilaštva Tribunala da sudsko veće ukine odluku o privremenom puštanju na slobodu Vojislava Šešelja.
LJajić: Cirkus se nastavlja! (Foto: JuTjub)

LJajić: Cirkus se nastavlja! (Foto: JuTjub)

"Tužilaštvo, koje nije imalo nikakvih primedaba, sada ih postavlja i traži da se on (Šešelj) vrati i pokušava da loptu prebaci u naše dvorište. Mi u toj raspravi Tužilaštva i Tribunala nećemo da učestvujemo ni na koji način", rekao je LJajić za RTS. On je naglasio da se "sve događa mimo nas, a slučaj bez presedana se nastavlja". Ne postoji vremenski rok u kojem bi sudsko veće trebalo da odlučuje o zahtevu Tužilaštva. "Kada odluka bude doneta videćemo šta ćemo. Do tada ne želimo da se bavimo time", poručio je LJajić, koji je i potpredsednik Vlade Srbije i ministar.
Pročitajte još:Ratko Mladić izbačen iz sudnice
Tužilaštvo Haškog tribunala zatražilo je danas ukidanje odluke sudskog veća o privremenom puštanju na slobodu Vojislava Šešelja, uz obrazloženje da njegovo ponašanje po povratku u Srbiju potkopava osnove za puštanje. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA