Najnovije

Nikolić: Važno je da Partizan nadigra Asteras

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je ekipi važno da ostvari pobedu protiv grčkog Asterasa na oproštaju od Lige Evrope, uprkos tome što utakmica praktično nema takmičarski značaj.
Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

"Zatvaramo jednu vrlo uspešnu takmičarsku polusezonu, pa iako nema takmičarskog značaja nama je utakmica bitna, da tako kažem, stalo nam je, kao što je bilo i na prethodnih 29 ove jeseni. Imamo obavezu da prikupimo bodove za Partizan, popravimo koficijent i olakšamo prolaz za sledeću sezonu. Ujedno, ovo je prilika da se odužimo i publici koja nas je ponosno bodrila cele jeseni", izjavio je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana. On je dodao da ima kadrovskih problema, ali da igrači koji izađu nja teren mogu da prikažu najbolje što imaju i pronađu zadovoljstvo za sebe i publiku, odnosno one nejvaernije navijače, koji su, kako je rekao i najbitniji.
Pročitajte još:Košarkaši Srbije u B grupi prvenstva Evrope
"Asteras je klasičan predstavnik grčkog fudbala, izuzetno organizovan u fazi odbrane, ne menjaju način igre bez obzira da li igraju protiv Partizana, Panatinaikosa, Ksantija ili OFI-ija. Dobro trče brzi napad, dobra organizacija, imaju dva visoka centralna beka, dobar prekid, sedam - osam Argentinaca koji daju borbeni mentalitet, jaki su na lopti, opasni ispred šesnaesterca u šta smo se uverili i u prvoj utakmici u Grčkoj. Ipak, želimo da dođemo do pobede, pa da iskoračimo i na taj način i dođemo do četiri boda", poručio je Nikolić i konstatovao da će posle današnjeg treninga znati na koje igrače može da računa. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA