Najnovije

Nova stranka traži ostavku cele Vlade Srbije

BEOGRAD - Nova stranka smatra da Vlada Srbije nije učinila ništa kako bi građani živeli bolje i da zato treba da podnese ostavku, apostrofirajući zbog, po njima, lošeg rada ministre Vanju Udovičića i Ivana Tasovca.
Zoran Živković, predsednik Nove stranke (Foto: Nova stranka)

Zoran Živković, predsednik Nove stranke (Foto: Nova stranka)

"Uvereni smo da cela Vlada Srbije treba da podnese ostavku... Ni u poslednjih sedam-osam meseci nije uradila ništa što bi dovelo do boljeg života grđana niti što bi građani prepoznali kao nadu da će živeti bolje", rekao je danas predsednik te stranke Zoran Živković. On je na konferenciji za novinare ponovio zahtev za ostavkom premijera Aleksandra Vučića jer "sumnje ostaju" da je falsifikovana lična karta njegovog brata prilikom osnivanje firme "Asomako". Živković je dodao i da je razlog za ostavku premijera i to što je za ponedeljak zakazana sednica parlamenata ali na dnevnom redu nije budžet za narednu godinu niti su poslanici dobili predlog budžeta, što je premijer obećao.
Pročitajte još:(VIDEO) Ovako je Šešelj doneo Nikoliću fakultetske diplome!
Predstavnici te stranke Katarina Prelić i Aris Movsesijan su naveli da Udovičić i Tasovac treba da podnesu ostavke zbog niza neregularnosti i nelogičnosti u vezi stratregija i zakona iz oblasti za koje su zaduženi. Prelić smatra da je prilikom izrade Nacionalne strategije za mlade bio niz neregularnosti, dok Movsesijan ocenjuje da je Nacrt zakona o kulturi o kome je "fingirana javna rasprava" izuzetno loš. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA