Najnovije

OTPOČEO RAT U VLADI: Vučić javno otkačio Dačića!

BEOGRAD - Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji Ćirilica na tv Hepi, po svemu sudeći, javno je otkačio Ivicu Dačića, svog najbližeg saradnika i lidera SPS-a.
Vučić u Ćirilici (Foto: JuTjub)

Vučić u Ćirilici (Foto: JuTjub)

Kako piše list Informer, Vučić je rekao da SPS spada u red stranaka koje bi mogle da se okrenu protiv Srpske napredne stranke, čime je otvoreno izrazio ogromnu količinu nepoverenja prema Dačiću i SPS-u. Premijer Srbije je naglasio da DS već dogovara Vladu sa Dverima, i da će im se SPS prikloniti budu li imali samo glas više od SNS, piše Informer. Kako će Dačić reagovati ostaje da se vidi, ali po svemu sudeći, trvenja u vladajućoj koaliciji koja traju već neko vreme poprimaju oblik otvorenog rata. "Neka se svi ujedine, nema problema... Čak će i DS sa Dverima?! Pa neka im se i SPS prikloni, samo nek to ne kriju! Ako građani misle da im oni donose više, nije problem... Uopšte se ne plašim. Ako imamo narodno poverenje, nastavićemo da radimo, još marljivije." - rekao je Vučić, preneo je list Informer.
Pročitajte još:Vučić: Bitni čisti odnosi i računi sa RusijomAMERIKANCI KONAČNO PRIZNALI ISTINU: Hašim Tači je trgovac drogom i organima!
Izvor: Informer / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA