Najnovije

RAMZAN KADIROV PORUČIO VEHABIJAMA: Proteraću vam porodice, a kuće srušiti do temelja!

GROZNI - Šef ruske Republike Čečenije Ramzan Kadirov, nakon nedavnog terorističkog napada na Grozni, održao je sastanak sa zvaničnicima vlade, predstavnicima organa unutrašnjih poslova i sveštenstva iz Čečenije.
Foto: Vlada Čečenije

Foto: Vlada Čečenije

Kadirov je upozorio pripadnike organa unutrašnjih poslova da će snositi odgovornost za svako terorističko delo na njihovoj teritoriji. - Ako u vašem okrugu najmanje jedan čovek uzme oružje i ode u bandite šef policijske uprave će morati odmah da podnese ostavku - upozorio ih je Kadirov. - Morate da radite dan i noć, da se to ne desi. Nećemo dozvoliti, ne samo da postoje vehabije, već ni da ih imitiraju u haljini ili ponašanju. Vidim smrt svih 14 policajaca ubijenih u Groznom kao smrt svojih rođaka. Surovo ću goniti sve koji su pomogli da se to desi, ko god da je - zapretio je Kadirov. Predsednik Čečenije rekao je da će i porodice terorista smatrati odgovornim za njihova dela. - Ako otac vidi da je njegov sin krenuo putem terora i vehabizma, on mora da ga zaustavi pre nego što je prolije krv!" - rekao je on. Kadirov je rekao da je ravnodušan na mišljenja organizacija za ljudska prava jer one "nemo gledaju zločine NATO-a i patnje muslimana u Siriji i Iraku. - Ako su militanti u Čečeniji počine ubistvo policajca ili drugog lica, porodica militanta će biti odmah proterana izvan zemlje bez prava na povratak, a kuća srušena, zajedno sa temeljima. Ova je potrebno da zna svako pre nego što podigne oružje na policiju ili bilo koga drugog - kazao je on i istakao da su takve akcije neophodne da se spreči smrt nevinih ljudi.
Pročitajte još: Pod napadom zbog zastupanja tradicionalnog modela vaspitanjaNEVEROVATNO: Komandant Motorala se sreo oči u oči sa ukrajinskim „Kiborzima“ (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA