Najnovije

Đoković zadovoljan učešćem u IPTL ligi

DUBAI- Nije osvojio šampionsku titulu sa ekipom „Rojala“ iz Emirata, ali Novak Đoković je više nego zadovoljan utiscima posle debitantske sezone Međunarodne teniske lige. Naš as je istakao da je ovo za njega bilo potpuno novo iskustvo, da bi možda postizao i bolje rezultate da je imao više vremena da se pripremi na pravila, ali da je ceo projekat zaslužio najvišu ocenu.
Đoković (Foto: JuTjub)

Đoković (Foto: JuTjub)

- Definitivno sam uživao u ovom iskustvu. Putovao sam prvi put u Indiju u životu, i bilo je lepo. To što vreme provodite sa ekipom, što ste zajedno sa legendama ovog sporta, kojima ste se divili kao klinac, i još im se divite, ja cenim - rekao je Đoković za medije iz Dubaija. Nole je najavio da će i 2015. biti učesnik IPTL lige. - Učestvovao sam na dve lokacije ove godine, u Indiji i Dubaiju, a možda ću sledeće igrati na više mesta. Ko zna. Ako me Maheš želi, tu sam. Ovo je definitivno uspeh. On je mozak i neko ko stoji iza cele ove ideje. Sećam se da smo pričali o IPTL ligi prvi put pre godinu i po dana kada mi je predstavio projekat, i još tada sam imao pozitivan stav o svemu. Igrač iz Beograda smatra da je takmičenje uspelo, posebno na marketinškom planu. - Ovo je dobra stvar za tenis. U delovima planete gde naš sport još nije na nivou na kom bi mogao da bude, IPTL povećava popularnost i pomaže da se tenis proširi na nova tržišta. Veoma sam srećan što sam deo toga - zaključuje Đoković. Novak je već danas trebalo da stigne iz Emirata u Evropu, tačnije u Monte Karlo, jer počinju i zvanične pripreme za novu sezonu, gde će se naći obojica trenera, Boris Beker i Marjan Vajda, i ceo stručni štab. Sparing partner Noletu će biti Filip Krajinović, ali će u Monaku trenirati još tenisera, poput Raonića, Souze, i drugih.
Pročitajte još:Izabran novi predsednik FK Crvena Zvezda
Uskoro povratak u Emirate Novak se vraća u Emirate za oko dve nedelje, kada ga čeka učešće na egzibicionom Mubadala šampionatu, a potom igra i ATP turnir u Dohi. - Mubadala je odličan događaj, koji mi služi i kao dobra priprema za početak sezone. Drago mi je što ću i ove godine igrati tu - objasnio je Đoković. Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA