Najnovije

Nikolić: Srbe ne možeš da pobediš, osim ako ih ne podeliš!

LAZAREVAC - U okviru spomen hrama Svetog Dimitrija u Lazarevcu uz vojne i državne počasti obeležena je stogodišnjica Kolubarske bitke, najznačajnije bitke između vojske Kraljevine Srbije i Austrougarske u Prvom svetskom ratu.
Tomislav Nikolić, predsednik Srbije (Foto: Skrinšot)

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije (Foto: Skrinšot)

Tom prilikom je predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, održao govor i istakao da se "Srbi ne mogu pobediti osim ako ih neko ne podeli". "Srbe ne možeš da pobediš, osim ako ih ne podeliš." - rekao je Nikolić u svom govoru i istakao da je to "poruka naših velikih predaka sa Kosova i Metohije, sa Kolubare i Suvobora, sa Kajmakčalana i Soluna". "Tada Srbi nisu slabili svoje jake ljude. jer se zna da slabljenjem svojih pojedinaca slabiš svoju naciju pred neprijateljem. Slaba je nacija ona koja slabi svoje jake ljude." - kaže Nikolić.
Pročitajte još:Turski premijer u svojoj knjizi kaže da želi Srbiju pod svojim uticajem!
"Kao u biblijskoj priči o Davidu i Golijatu, Mala Srbija, velika u svojoj nepodeljenosti,  u svom jedinstvu,  u tom trenutku neposredno ratuje sa jednom ogromnom imperijom, a posredno sa četiri imperije... i ponovo pobeđuje." - kaže predsednik Srbije, Tomislav Nikolić. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA