Najnovije

(VIDEO) U SAD vlasti uništavaju skoro nove automobile

NJU DŽERSI - Vlasti u državi NJu DŽersi su, na način koji slama srce svakom ljubitelju automobila, pokazale da ne tolerišu kršenje propisa o uvozu automobila.
Uništavanje Mini Morisa (Foto: JuTjub)

Uništavanje Mini Morisa (Foto: JuTjub)

LJubav prema automobilima je velika, ali propisi su veoma strogi. Ovakva situacija može da pomuti razum i da natera čoveka da krši zakon kako bi došao u posed svog omiljenog automobila. Jedan od najčešćih načina je falsifikovanje serijskih brojeva automobila. Kao i mnogi pre njega, jedan čovek je odlučio da iskoristi serijski broj (VIN u SAD) MINI-ja iz 1988. godine, iako je više nego očigledno da je reč o prelepom Cooperu koji je proizveden oko 2000. godine. Nije teško zaljubiti se u MINI. Dovoljno je da samo jednom osetite njegove jedinstvene vozne karakteristike i kupljeni ste zauvek. Naše utiske sa vožnje ovog automobila možete pročitati u reportaži sa događaja MINI United iz 2012. godine.
Pročitaj još:Glumac skuvao i pojeo ljubimca bivše devojkeNEZNANJE ILI STVAR NAVIKE? Zašto se Hrvati sastaju kod Bana a Srbi kod konja?
Kako ovaj MINI nije ispunio uslov da je stariji od 25 godina, zbog toga što nikada nije ispunjavao norme o bezbednosti i emisijama izduvnih gasova u SAD, nije još uvek mogao da bude uvezen u SAD. Zbog toga, američka Vlada je naredila da automobil mora biti uništen. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA