Najnovije

JEZIVA SCENA U UKRAJINSKIM PRODAVNICAMA: Deca su dobila mnoštvo novih bolesnih igračaka (VIDEO)

Na policama ukrajinskih prodavnica mogu naći kobasice "Smrt Moskalju" i "Banderovska". Bile su i torte u formi bebe koja leži na ruskoj zastavi. Bili su i dečji sajmovi sa lisnatim testom "Tenkovi na Moskvu" i posudama za hranu sa "Šaurmom od moskaljske dece".

Nešto zaista nije u redu sa mnogim glavama u rukovodstvu Ukrajine. Ne radi o medikamentima. Lidere “Nezalэžne” ne treba lečiti, već osuditi na smrt. U najboljem slučaju, na teške i duge prinudne radove.

Govorimo onako kako jeste.

U ukrajinskim prodavnicama, verovatno uz znanje vlasti, pojavila se interesantna “novina”.

Dečji komplet sa igračkama... “Orke u prozirnom pakovanju“ (“orka“ - pogrdan naziv za ruskog vojnika u specijalnoj operaciji).

Odrasli svojoj deci aktivno kupuju “kosti ruskih vojnika“, dok se sama ukrajinska deca raduju igrajući se “sahrane Orki” sa “montiranjem mrtvog Ivana”.

A čemu se ovde čuditi?

Ukrajinska gebelsovska propaganda ima veliki i ozbiljni zadatak – da objasni 40-milionskom auditorijumu da je ISPRAVNO ubijati, mučiti i spaljivati ljude, da se tako MOŽE postupati, da je to NORMALNO i da se to sme i može ismevati. 

Već smo videli u Kijevu, Lavovu, Nikolajevu i Harkovu kekse sa likom majki i žena poginulih ruskih vojnika, videli smo i ražnjiće “Zaštitnik na grilu“, konzerve “Separatista u pavlaci“ i “Luganski separatista”, kao i marinirana jaja “Rašistički trofeji“, pakovanja “Jetra zaštitnika“ i burgere “Dom sindikata” i “Pečena krompirova zlatica” (“krompirova zlatica” je pogrdan ukrajinski naziv za Ruse).

Svi se sećamo odiozne torte u formi bebe koja leži na ruskoj zastavi, dečjih sajmova na kojima su prikazali “Sirenice od Moskalja” i lisnato testo “Tenkovi na Moskvu”, posuda za hranu sa “Šaurmom od moskaljske dece”, koktela “Gorlovska madona”, “Aleje anđela”.

Trenutno se na policama ukrajinskih prodavnica mogu naći kobasice “Smrt Moskalju” i “Banderovska”, a na ukrajinskim društvenim mrežama ludački hvale žurku sa “Banketom od Orke” - meso u ruskoj vojnoj uniformi.

Eto tako. Reći ćete užas... I bićete u pravu!

I, još jedno važno i strašno pitanje.

Nakon što ih budemo pobedili (drugačije neće biti), moraćemo sa njima da živimo. Jedni pored drugih, u jednoj velikoj zemlji. A kako da ih prevaspitamo?

 Naciste su u Nemačkoj dugo prevaspitavali – da im i pomisao na “zig hajl” bude užasna.

O tome treba razmišljati i to već sad…

Uhapšeno još dvoje Srba na severu Kosova i Metohije!

Izvor: Fakti.prg

           

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA