Najnovije

Berić: Saborac je odbio naredbu da se povuče i ostao je jer sam bio ranjen, takvi su Srbi ne slušaju!

NOVORUSIJA- Državljanin Srbije, Dejan Berić ranjen je danas na frontu. Kako je Berić napisao na svom Fejsbuk profilu metak je za pola santimetra promašio bubreg a za dva santimetra crevo. Berić hvali i svog saborca Dejana koji je ostao sa njim iako je dobio naređenje da se povuče. 
Dejan Berić (Foto: Fejsbuk)

Dejan Berić (Foto: Fejsbuk)

"Nije se dogodilo ništa strašno, snimci kažu da metak je promašio vitalne organe, tako da ću za svetog Nikolu deliti paketiće" kaže Berić. Srpski snajperista kaže da je nakon ranjavanja dao izričitu naredbu za povlačenje jer grupa nije imala opremu sa noćnim nišanima, a on je jedini noćni nišan na snajperu, pa nije bilo smisla da poginu sa njim, ipak kako Berić kaže Srbin je Srbin pa ne sluša šta mu se naređuje.
Pročitajte još:(FOTO) Srpski snajperista je ranjen u Novorusiji, nećete verovati koja je njegova reakcija!DŽihadisti koriste taktiku staru 2.000 godina od koje će vam se slediti krv!
"U magli smo naleteli na grupu plaćenika koji su imali za cilj da nam rasturi položaj, ali su se malo zeznuli" rekao je Berić koji je odlikovan za svoja dela u Novorusiji. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA