Najnovije

Bizarna poslednja želja: Uspavajte mog psa i sahranite ga sa mnom

INDIANOPOLIS - Koni Lej iz Indijane, koja je nedavno preminula imala je neobičnu poslednju želju, da njen pas Bela bude uspavan i sahranjen sa njom. Ovaj zahtev razbesneo je borce za zaštitu prava životinja, koji su podigli pravu medijsku buru u borbi da se nedužna životinja spasi eutanazije.
Pas Bela (Foto: Tviter)

Pas Bela (Foto: Tviter)

Nemački ovčar Bela je živa i zdrava, i ne postoji ni jedan medicinski razlog za njeno uspavljivanje. Avokat preminule Koni Lej izjavio je da u testamentu jasno stoji da Bela mora biti uspavana, kremirana i sahranjena sa svojom vlasnicom - ili poslata u Centar za zaštitu životinja u Juti. - Koni Lej je želela da, nakon njene smrti, Bela bude prosleđena njenim najbližim prijateljima, koji bi je uspavali, kremirali i sahranili pored nje - izjavio je advokat. Belin život sada zavisi od prijatelja pokojne Koni, koji su odlučili da uspavljivanje psa "stave na čekanje." Jedina dobra stvar u testamentu je što je lejeva "dozvolila" da pas bude premešten u pomenuti centar u Juti. Međutim, ukoliko prebacivanje psa "nije moguće, ili je preskupo, onda ga moraju uspavati", jasno se navodi u testamentu.
Pročitajte još:Duhovito uputstvo za lenje muškarce (VIDEO)VIDEO) Ovo je prvi „pornić“ Islamske države?
Trenutno, Bela se nalazi u skloništu za životinje u Indijani, čiji zaposleni su dali izjavu da je pas "živ, zdrav, i da ostaje kod njih sve dok ih zakon ne primora da ga vrate." Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA