Najnovije

Putin o svom ljubavnom životu

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin uverio je danas predstavnike medija da je u njegovom privatnom životu sve u redu - da je voljen i da voli.
Putin (Foto: kremlin.ru)

Putin (Foto: kremlin.ru)

"Sve je u redu, ne brinite", rekao je Putin na redovnoj godišnjoj konferenciji za novinare u Moskvi. Na pitanje jedne novinarke koja je objasnila da su je njena tetka i sve njene prijateljice naterale da mu postavi pitanje o ljubavnom životu. Pre odgovora, Putin se zahvalio na brižljivosti tetkinim prijateljicama. Umesto konkretnog odgovora, on se odlučio da prepriča razgovor sa jednim prijatenjem koga je opisao samo kao "velikog šefa u EU": "- Da li imaš ljubav, upitao me prijatelj - Kako to misliš? - Pa, da li voliš nekoga? - Pa, da. - A da li tebe neko voli? - Da. - Hvala Bogu! Prijatelj je bio toliko zadovoljan ovim odgovorom da je 'eksirao' čašu votke.", rekao je Putin On je dodao da je sa bivšom suprugom LJudmilom u prijateljskim odnosima, kao i da se sa ćerkama viđa iako ne dovoljno često.
Pročitajte još:Putin: Ostavite nas na miru, jer medveda ne možete staviti pod lanac! Prvi izlazak Kim DŽonga iz Koreje – kod Putina? Kusturica: Klinton se smejao Jeljcinu, ali ne vidim da se Obama smeje Putinu
Izvor: Novosti / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA