Najnovije

SKANDAL: U pedofilskom lancu 22 britanska političara!

LONDON: Britanska policija pokrenula je istragu o navodnih pet pedofilskih lanaca u središtu Vestminstera i u kojem su učestvovali "veoma uticajni" političari, piše britanski dnevnik Dejli telegraf.
Britanski parlament (Foto: pixabay)

Britanski parlament (Foto: pixabay)

Poslanik laburista DŽon Man, koji je Skotland jardu predao dosije sa dokazima, izrazio je uverenje da je kompleksnost mreža zlostavljanja dece u središtu Vlade tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, bila ozbiljno potcenjena. Man je istakao da je "nepojmljivo" da policija sada neće uhapsiti i ispitati neke od političara, koje je on imenovao na listi predatoj policiji početkom meseca. Man, koji je proveo nekoliko meseci prikupljajući dokaze, otišao je u Skotland Jard i predao dosije sa imenima 22 političara, uključujući tri poslanika, koji su u trenutnom sazivu i tri člana Doma lordova. List ističe da, iako su neki od navedenih političara mrtvi, takođe ima i drugih ličnosti, koje su žive ali nisu više aktivni na političkoj sceni.
Pročitajte još:SEKS SKANDAL: U Prištini studentkinja pristala na seks za šesticu (VIDEO) Preko 200.000 ljudi u Srbiji su članovi sekti, bave se prostitucijom i pedofilijom! Papa smenio paragvajskog biskupa zbog pedofilije, na redu australijski kardinal
Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA