Najnovije

Zavetnici pokrenuli inicijativu: Stop izručenju kapetana Dragana!

BEOGRAD - Aktivisti Srpskog sabora Zavetnici u toku dana su na štandovima u Beogradu delili letke sa pozivom građanima da dignu svoj glas i pruže doprinos u borbi da kapetan Dragan ne bude izručen Hrvatskoj.
<div
Štand Zavetnika (Foto: zavetnici.rs)

Štand Zavetnika (Foto: zavetnici.rs)

Zavetnici i ovim putem pozivaju sve srpske patriote da upute protestna pismo ambasadi Australije i iskažu protivljenje zbog najavljenog izručenja srpskog heroja Hrvatskoj. Adresa na koju možete pisati ambasadi je “Vladimira Popovića 40, 10070 Novi Beograd” ili elektronska adresa belgrade.embassy@daft.go.au Smatramo da Dragan Vasiljković u Hrvatskoj neće imati pravedan tretman i fer suđenje i da bi mu izručenjem ovoj državi na najnepravedniji i najužasniji način bilo presuđeno pre formalne presude koja niko ne može biti objektivna. Političke i partijske razlike ne smeju da budu prepreka kada je u pitanju podrška bilo kome ko je branio srpske granice, pravni poredak, narod i čast naše države. Niko ko se žrtvovao za Srbiju ne sme da bude žrtva političkih odluka i nezainteresovanosti aktuelnog režima.
Pročitajte još:
Zato vas pozivamo da 22. decembra (ponedeljak) u 14 časova dođete na protestni skup “Stop izručenju kapetana Dragana” ispred ambasade Australije na Novom Beogradu (Vladimira Popovića 40, blok 19A), kako bismo iskazali svoju podršku kapetanu Draganu Vasiljkoviću i skrenuli pažnju na činjenicu da aktuelna državna vlast ne želi da se založi za svoje zaslužne građane.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA