Najnovije

RODITELJI OPREZ: Maša (13) bojila trepavice i obrve pa oslepela!

Maša Kuznetsova (13) spremala se za nastup svog ansambla i doživela ono što ni u najgorem snu nije očekivala, slepilo nakon tretmana.
Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Pošto je za koncert morala da koristi šminku, roditelji su želeli da joj prekrate vreme pripreme za nastup i odveli su je u kozmetički salon na tretman trajnog bojenja trepavica i obrva. Ceo tretman nije mnogo koštao, ali je načinio šokantne posledice. "Ni u najluđim snovima nismo pomislili da bi se moglo dogoditi ovako nešto - niko nas nije upozorio na moguće posledice" komentirao je Mašin otac posledice ovog tretmana. Maši su hemikalije spržile kapke i kožu i time uzrokovale privremeno slepilo. "Nije problem što Maša sada ne može nastupati nego što se vesela i nasmejana devojčica pretvorila u depresivnu i nesrećnu tinejdžerku koja ne želi izlaziti iz sobe", objasnio je otac. Zbog ovako strašnih posledica Mašini roditelji odlučili su da tuže kozmetički salon koji ih nije upozorio o posledicama njihovih tretmana.
Pročitajte još:6 namirnica koje smanjuju nadutost stomakaKako da poboljšate koncentraciju kod deceJogurt smanjuje rizik od dijabetesa
Izvor: dailymail.co.uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA