Najnovije

Šešelj nepoželjan u vojvođanskoj skupštini

NOVI SAD - Skupština Vojvodine odbila je danas zahtev Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da u svojstvu građana prisustvuju sutrašnjoj sednici pokrajinskog parlamenta.
Ištvan Pastor (Foto: Vikipedija)

Ištvan Pastor (Foto: Vikipedija)

U saopštenju za javnost predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora navodi se da je ova tema bila deo rasprave na danas održanoj sednici Kolegijuma Skupštine Vojvodine. "Nakon obavljenih konsultacija i iznesenih stavova, ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici Skupštine Vojvodine", piše u saopštenju Ištvana Pastora. Skupština Vojvodine razmatraće na sutrašnjoj sednici predlog budžeta za 2015. godinu. Uoči sednice u toku je sukob unutar vladajuće koalicije. Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak je rekao da će ta stranka "u najskorije vreme" tražiti smenjivanje predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora koji je zapretio da u tom slučaju njegov Savez vojvodjanskih Mađara (SVM) neće glasati za predloženi pokrajinski budžet.
Pročitajte još:SAZNAJEMO: Ukinut Fejsbuk profil Vojislava Šešelja Šešelj ne može da nađe koja bi ga televizija u Srbiji ugostila
Izvor: Dnevni akter

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA