Najnovije

Dao beskućniku novac i iznenadio se na šta ga je potrošio (VIDEO)

Kako bi ispitao što beskućnici rade sa novcem koji im dajemo, DŽoš Paler je jednom od njih dao $ 100, a skrivena kamera pratila je čoveka da provere šta će s tim novcem učiniti.
Foto: Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Beskućnik je prvo ušao u prodavnicu alkoholnih pića i izašao s nekoliko kesa, a zatim se uputio u obližnji park. Ono što je usledilo dirnulo je milione ljudi širom sveta. Naime, čovek je iz kesa počeo vaditi hranu i deliti sa ostalim beskućnicima. Nakon što mu je Paler objasnio o čemu je reč, beskućnik mu je ispričao svoju životnu priču i rekao da je na ulici završio nakon smrti majke i očuha. "Ovo što sam učinio me usrećuje. Mnogi beskućnici žrtve su okolnosti, a ne vlastite lenjosti ili ovisnosti o drogama", rekao je čovek. "Kasnije smo ga odveli na večeru i platili mu hotel da ima gde prespavati. Što sam više s njim razgovarao to mi je bilo jasnije da je iskren. Dao sam mu svoj broj i rekao da me može nazvati kad god poželi. Ovo je još jedan dokaz da knjigi ne smemo suditi prema koricama ", stoji u opisu videa.
Pročitajte još:Zlatokrili slavuji predviđaju prirodne katastrofeU Tbilisiju ikona Bogorodice mirotoči već pune tri godine
Izvor: index.h

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA