Najnovije

HRVATSKA IMA NOVOG FRA SOTONU: Srbi dolaze preko Dunava i ubijaju našu decu po bolnicama

ZAGREB - U Zagrebu, u Savskoj ulici, već par meseci traje "prosvjed branitelja", odnosno, protest učesnika poslednjeg rata kroz koji oni traže svoja prava i smenu ljudstva u ministarstvu branitelja Hrvatske, a sinoć su obeležili i katolički "Badnji dan".
Damir Stojić (Foto: JuTjub)

Damir Stojić (Foto: JuTjub)

Oni su okupljeni u jednom šatoru i u Hrvatskoj je već uveliko poznat "šator u Savskoj". Na "Badnje veče" im se obratio katolički sveštenik koji, po svemu sudeći, ima nešto zajedničko sa Fra Sotonom (Miroslav Filipović, hrvatski sveštenik iz perioda Drugog svetskog rata - poremećeni umobolnik poznat po mržnji prema svemu što je srpsko i neutoljivoj žeđi za mučenjem i klanjem Srba u Jasenovcu), a njegovo ime je Damir Stojić. Naime, poremećena logika ovog hrvatskog sveštenika prevazilazi njegov hrišćanski poziv, blago rečeno. "Rat još nije gotov." - rekao je Stojić okupljenima, među kojima je bio i general Mladen Markač, piše Jutarnji.hr. On kaže kako je čuo da su u Vinkovcima lekari odbili da vrše abortuse i pozvali se na "priziv savesti", pa, kako kaže ovaj ideološki istomišljenik Fra Sotone, "našu decu za novac dolaze ubijati oni preko Dunava". "Isto tako je bilo pre 20 godina kada su dolazili ubijati." - kaže "don Damir Stojić" prilikom ponoćne molitve sa braniteljima u šatoru u Savskoj, prenosi Jutarnji.hr.
Pročitajte još:TAČI PRETI SRBIJI ORUŽJEM: Bivši vođa OVK formira i naoružava Vojsku Kosova!
Jutarnji.hr navodi da je među prisutnima bio i Dario Kordić, ratni zločinac osuđen za pokolj u mestu Ahmići tokom proteklog rata. Antisrpski govor mržnje u redovima rimokatoličke crkve u Hrvatskoj izgleda postaje mejnstrim, odnosno, pitanje je da li je ikada i nestao. Inače, Stojić je rođen u Torontu, u Kanadi i dolazi iz "obitelji hrvatskih iseljenika", piše na Vikipediji. Mnogi bi konstatovali da je reč o ustaškoj emigraciji, ali za to nema dokaza, ima samo nagoveštaja. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA