Najnovije

SRS: Mi smo već na 17%, a rejting SNS ubrzano pada!

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka čestita svim Srbima rimokatoličke i protestantske veroispovesti, kao i svim pripadnicima manjina koji žive u Srbiji, koji slave Božić na današnji dan, najradosniji hrišćanski praznik, stoji u novom saopštenju SRS.
Šešelj (Foto: Jutjub printskrin)

Šešelj (Foto: Jutjub printskrin)

„S obzirom da će prva sledeća konferencija za novinare biti održana tek 15. januara 2015. godine, koristimo ovu priliku da svim Srbima, kao i pripadnicima drugih naroda pravoslavne veroispovesti, čestitamo Božić, tradicionalnim pozdravom „Mir Božji Hristos se rodi – Vaistinu se rodi“. Građanima Srbije i celom srpskom narodu želimo da 2015. godina bude upamćena po slomu izdajničkog prozapadnog režima i uspostavljanju novog, patriotskog, radikalskog, koji će jedini biti u stanju da sačuva srpske nacionalne interese i da oporavi srpsku privredu i uspostavi socijalno blagostanje,“ rekao je prof. dr Vojislav Šešelj. Poslednji u nizu dokaza da režim Aleksandra Vučića pod strogom kontrolom drži sve elektronske medije u Srbiji, a neretko se služi podmićivanjem novinara kako bi plasirao lažne vesti, je pokušaj obmane građana  falsifikovanim rezultatima istraživanja javnog mnjenja, po kojem je rejting Srpske napredne stranke neokrnjen. Pravi rezultati govore da su kola vladajuće stranke ubrzano krenula nizbrdo, da im je rejting pao na ispod 40%, što Aleksandar Vučić pokazuje svojim incidentim ponašanjem na sednicama Narodne skupštine, a dodatnu nervozu čelnika  režima izazvao je porast rejtinga Srpske radikalne stranke, koji danas iznosi 17 %, naglasio je dr Šešelj, stoji u saopštenju.
Pročitajte još:Šešelj: Lakše mi da napadam Nikolića, jer ako napadnem Vučića…
Obilazeći okružne i opštinske odbore po Srbiji, upoznali smo se i sa teškom situacijom u kojoj se nalaze lokalne medijske kuće, koje trpe strašne pritiske, kako od prethodnog, tako i od sadašnjeg režima iz Beograda. Najteža situacija je na teritoriji AP Vojvodine, koja je pod dvostrukim pritiskom: naprednjačkog režima, sa republičkog nivoa, i pokrajinskog, pod kontrolom Demokratske stranke. Jedan od primera je i nezavisna medijska kuća iz Zrenjanina, KTV, kojoj protivzakonito pokušavaju da oduzmu frekvenciju, i da je na taj način ugase. RATEL i drugi državni organi vrše pritisak na lokalne medije za račun režima. Ukoliko šira javnost ne pruži podršku, KTV bi uskoro mogla da dođe u situaciju  da bude ukinuta ili da se nađe u rukama tajkuna Miroslava Aleksića, kažu radikali. Srpska radikalna stranka obaveštava javnost da će od 15. januara svaku konferenciju za štampu posvetiti kriminalnim aferama pojedinih ministara iz Vlade Republike Srbije. Prvi u nizu ministara kojim ćemo se baviti biće ministar zdravlja Zlatibor Lončar, zatim Velimir Ilić, Ivica Dačić, Aleksanar Vulin i drugi, poručuju radikali u svom najnovijem saopštenju. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA