Najnovije

Stefanović: Neka Hag sam hapsi Šešelja

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je eventualno hapšenje lidera SRS-a Vojislava Šešelja posao za Haški tribunal, a ne za Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Nebojša Stefanović (foto: MUP Srbije)

Nebojša Stefanović (foto: MUP Srbije)

Govoreći o mogućnosti da Hag uputi nalog za hapšenje Šešelja, Stefanović je rekao da je Hag sve odluke o lideru SRS-a donosio sam i da moguće hapšenje "nije posao MUP-a Srbije", prenose beogradski mediji. "Tribunal nas nije ništa ni pitao, niti obaveštavao, niti je tražio bilo kakve garancije. Slobodno mogu da nastave da se bave njime i da se međusobno dogovaraju kao i do sada", poručio je Stefanović.
Pročitajte još:Stefanović: Srpsko-ruski humanitarni centar je značajan za Srbiju Stefanović: U slučaju Milana Beka imamo nove dokaze!
On je, govoreći o radu MUP-a Srbije u protekloj godini, ocenio da je ona bila uspešna i naporna i da ju je, nažalost, obeležilo ubistvo tinejdžerke Tijane Jurić. Stefanović je najavio da će naredna godina u MUP-u biti obeležena težnjom ka većoj profesionalizaciji, ali i kadrovskim promenama u samom vrhu. Kada je reč o očekivanju od Vlade Srbije, Stefanović veruje da će Vlada nastaviti reformski kurs i da će reforme doneti boljitak svim građanima. Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA