Najnovije

Pogledajte šta je Putin poručio ruskoj eliti u 2015. godini

MOSKVA- Novogodišnji prijem Vladimira Putina okupio je u Kremlju prve ličnosti ruskih partija, najvećih kompanija, kulture, nauke, umetnosti, Oružanih snaga RF i svih članica Ruske Federacije.
Redovna godišnja konferencija za novinare Vladimira Putina (Foto: kremlin.ru)

Redovna godišnja konferencija za novinare Vladimira Putina (Foto: kremlin.ru)

Evo šta im je – i kako im je - šef države rekao uoči 2015. koja će za njihovu zemlju biti istovremeno i teška i izazovna: „Svi vi oštro osećate ritam vremena i ubeđen sam da rad za Rusiju, služenje svojoj radnoj zemlji i odbranu njenih interesa smatrate svojim životnim prioritetom. Takav odgovorni i brižljivi odnos prema Otadžbini oduvek je bio potvrda časti, blagorodstva osećanja građanskog duga i vernosti duhovnim tradicijama naših predaka. Godina koja ističe pokazala je koliko su ti kvaliteti danas potrebni. NJih je naš narod u punoj meri prodemonstrirao kada je iskreno podržao povratak Krima i Sevastopolja u svoju rodnu porodicu, u Rusiju. Ne bivaju često događaji koji su u stanju da ovako često ujedine i mobilišu društvo, da izazovu ovako moćna patriotska osećanja. Ali, veoma je važno da očuvamo to graditeljsko raspoloženje i da raščistimo prostor za realizaciju građanskih inicijativa. U svemu ovome ste – bez ikakvog preuveličavanja – ogromnu ulogu imali vi koji ste sada u ovoj sali, svako od va, poštovane kolege. Uveren sam da shvatate da je konsolidacija društva ključni preduslov savladavanja svih problema i teškoća i ključni predislov daljeg razvoj Rusije.
Pročitajte još:Orban žestoko udario na Ameriku, preti li konačni razlaz?Putin drži ruku iznad dugmeta za opšti nuklearni napad!
Godina koja je pred nama neće biti laka. Pred nama je dosta teških zadataka, ali ćemo ih neizostavno rešiti. Zato želim da vam se svima - sada, uoči Nove godine – zahvalim za učinjeno, za veru u svoje snage i za umešnost da odgovarate na izazove vremena. Želim vam radsoti i sreće! Dozvolite da podignem zdravicu za Rusiju! Za mir i prosperitet! Za uspeh i sreću u svim vašim delima i pokušajima! Srećna vam 2015. godina.” Izvor: Fatki.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA