Najnovije

Predsednica Argentine ponovo u bolnici

BUENOS AJRES - Argentinska predsednica Kristina Kiršner hospitalizovana je zbog uganuća zgloba, izvestili su lokalni mediji, što je poslednji u nizu zdravstvenih problema zbog kojih je u proteklih godinu dana morala da otkaže više javnih događaja.
Predsednica Argentine u UN (Foto: Vikipedija)

Predsednica Argentine u UN (Foto: Vikipedija)

Kiršner (61) se nakon povrede odmarala u svom domu u južnoj provinciji Santa Krus, odakle je prebačena u bolnicu u prestonici, navode lokalni mediji. Iz predsedničke kancelarije za sada nisu imali komentar, preneo je AFP. Ovo je treći put za manje od godinu dana da Kiršner, prva žena izabrana za predsednika Argentine, kojoj je ovo poslednja godina na dužnosti, odsustvuje zbog zdravstvenih problema. Kiršner je morala da pauzira nekoliko dana u oktobru zbog faringitisa, upale ždrela. U julu, bila je odsutna nekoliko dana zbog laringitisa, zbog čega je morala da otkaže put u Paragvaj. Pre nešto više od godinu dana, operisana je zbog interkranijalnog hematoma, krvarenja u mozgu, a posle operacije oporavljala se šest sedmica.
Pročitajte još:Pogledajte šta je Putin poručio ruskoj eliti u 2015. godiniSeverna Koreja: Obama je majmun iz tropske šume!
Početkom 2012, hirurški joj je odstranjena štitna žlezda, pošto joj je postavljena pogrešna dijagnoza kancera. Kiršner, političarka levog centra, izabrana je na funkciju šefa države, prvi put 2007, a zatim ponovo 2011. za drugi mandat. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA