Najnovije

MARINA TUCAKOVIĆ: Cecina ćerka neće biti zvezda!

BEOGRAD- Koncert Miligrama u Kombank areni privukao je mnoge poznate ličnosti – tu su bili Emina Jahović, Anastasija i Veljko Ražnatović, Željko Samardžić, Marina Visković ali i najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković.
Fejsbuk

Fejsbuk

Dok su Cecini sin i ćerka, Veljko i Anastasija Ražnatović pozirali pred fotografima, novinari su upitali Marinu da li smatra da Cecinoj naslednici predstoji blistava muzička karijera. - Ja mislim da ne. Kaže mi Ceca da ona to voli da radi za svoju dušu, pa ne treba je terati. A šteta, stvarno divno peva -  odgovorila je Marina. Podsećamo, Anastasija Ražnatović pohvalila se svojim pevačkim talentom na nekoliko video klipova koje je objavila na društvenim mrežama, a Ceca je kao i svaka brižna majka obećala da će joj pružiti punu podršku ukoliko odluči da krene njenim stopama.
Pročitajte još:

Georgiev ne želi da odraste!?

Bosanci optužili Ivan Ivanovića zbog silovanja

- Ako bude poželela da se bavi profesionalno muzikom, svakako ću je podržati. Ja nemam problem s tim. A i po tome se vidi da nisam zavidna i ljubomorna kao koleginica -  našalila se Ceca u jednom intervjuu. Izvor: Pulsonlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA