Najnovije

Omladina za Dačića!

BEOGRAD - Na Izbornoj konferenciji Socijalističke omladine Beograda data je puna podrška predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivici Dačiću za izbor na mesto predsednika stranke, kao i Aleksandru Antiću za njegovog zamenika, pred predstojeći Kongres koji je zakazan za 14.decembar.
Jutjub

Jutjub

Socijalistička omladina Beograda izabrala je za svog novog predsednika Nebojšu Jakovljevića, za zamenika predsednika Petra Mandića, za potpredsednicu Milenu Marinković i za sekretara Vladimira Gajića. - Mladi kod nas u partiji nisu samo snaga budućnosti, već i sadašnjosti, poručio je predsednik Gradskog odbora SPS Beograd i član Predsedništva SPS Aleksandar Antić pozdravljajući skup. Dosadašnji predsednik mladih socijalista Beograda Nikola Prelević je poželeo novom rukovodstvu, kako se navodi u saopštenju, uspešan rad uz obećanje da će mladi i dalje imati njegovu punu podršku i pomoć. - Odgovoran političar je onaj koji iza sebe ostavi naslednike, istakao je Nikola Prelević.
Pročitajte još:

Čanak: Kosovo je nezavisno, vratite nam Naftagas

Đorđe Đoković, predsednik Socijalističke omladine Srbije je kazao da Socijalistička omladina treba da bude tačka okupljanja mladih i progresivnih snaga u našem društvu i dodao da pozitivna atmosfera rađa novu energiju i kreativnost. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA