Najnovije

Rezolucija SRS o raspuštanju EU, dobila podršku stranaka i organizacija u Evropi!

Srpska radikalna stranka je dan nakon donošenja rezolucije protiv Šešeljevog političkog delovanja sastavila svoju rezoluciju kojom poziva na raspuštanje Evropske unije. Rezolucija je naišla na prvu podršku u Češkoj. Inicijativu za raspuštanje EU zbog njene pretnje po ljudska prava, kulturu evropskih naroda, kao i zbog totalitarnih tendencija podržala je Češka stranka Nacionalna demokratija, i nevladine organizacije Patriotski front, Češki pokret za narodno jedinstvo i Evrposki front solidanarnosti sa Kosovom i Metohijom, koji ima svoje sekcije u Španiji, Francuskoj, Belgiji, Holandiji, Nemačkoj, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Finskoj i Grčkoj.  

Protivnici Evropske unije pordžali rezoluciju SRS (Foto: Fejbuk)

Protivnici Evropske unije pordžali rezoluciju SRS (Foto: Fejbuk)

Jasno nam je, da političke elite „Briselske imperije“ strepe od svakog ko zastupa patriotske i konzervativne vrednosti, bez obzira na to iz koje evropske zemlje dolazi. Vojislav Šešelj je bez sumnje jedan od glavnih predvodnika otpora protiv Evropske unije, globalizacije i američke hegemonije. Zbog toga Rezoluciju Srpske radikalne stranke iz 27. novembra o neophodnosti raspuštanja Evropske unije u potupnosti podržavamo. Jako dobro smo svesni toga, da je upravo EU najveća pretnja po slobodu i preporod našeg kontinenta i njegovih naroda- stoji u zvaničnom saopštenju Nacionalne demokratije.

Česi dodaju da oštro osuđuju Evropski parlament koji je u četvrtak 27. novembra 2014 na hrvatsku inicijativu izglasao rezoluciju, usmerenu protiv poličkih prava doktora Vojislava Šešelja, koji je nedavno posle dugogodišnjeg protivpravnog pritvora pušten na slobodu.
Pročitajte još:Šarović: Šešelj se neće vraćati u Hag, neka Vučić misli o tome!
„Gospoda“ evroposlanici su zabrinuti zbog odluke haškog tribunala i takođe su zabrinuti zbog toga što je nekadašnji podpredsednik vlade odmah posle povratka u Srbiju krenuo da se bavi politikom svoje stranke. Nacionalna demokratija, koja je češki partner Srpske radikalne stranke, i druge patriotske organizacije žele da ovim antibriselskim saopštenjem srdačno čestitaju Vojislavu Šešelju na povratku kući i da mu požele da što pre ozdravi- dodaje se u saopštenju. Nacionalna demokratija Patriotski front Češki pokret za narodno jedinstvo Evropski front solidarnosti sa Kosovom i Metohijom Izvor: Pravda/solidarita-kosovo.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA