Najnovije

Treća Srbija poručila Čanku: Ne igraj se sa vatrom!

NOVI SAD - Treća Srbija najoštrije protestvuje i osuđuje izjavu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenada Čanka o tome da ruske investicije treba da se povuku iz Srbije.
Skup Treće Srbije u Novom Sadu (Foto: Treća Srbija)

Skup Treće Srbije u Novom Sadu (Foto: Treća Srbija)

Nenad Čanak pokušava da izvrne istinu i da za trenutni zastoj u realizaciji projketa Južni tok optuži Rusku Federaciju. Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom toku i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi. Sa druge strane, istina je da je NIS od dolaska Gasproma od lokalnog gubitaša postao jedan od regionalnih lidera, kaže se u saopštenju Treće Srbije. Takođe, smatramo da ovakve izjave predstavljaju konačni pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji i da neodgovorni ljudi poput Nenada Čanka stvaraju uvertiru za „evromajdan“ u Srbiji i to možda baš u Novom Sadu. Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razmeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše, kažu u Trećoj Srbiji.
Pročitajte još:Rezolucija SRS o raspuštanju EU, dobila podršku stranaka i organizacija u Evropi!
Mi iz Treće Srbije im stoga jasno poručujemo da im ne pada na pamet da se igraju sa vatrom, zaključuje se u saopštenju. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA