Najnovije

Britanski vojnik silovao šestogodišnju devojčicu!

INZBRUK - Britanski vojnik uhapšen je u Austriji pod sumnjom da je seksualno zlostavljao šestogodišnju devojčicu u mestu Nojšiftu u Tirolu.
Ilustracija (Foto: brl.mk.ru)

Ilustracija (Foto: brl.mk.ru)

NJegovo je hapšenje potvrdio je i portparol austrijskog Državnog tužiteljstva u Inzbruku  Hansjerg Mer , piše austrijski dnevni tabloid Heute. - Istragu smo pokrenuli zbog sumnje da je počinio teško silovanje - rekao je Mer za Hojte. List navodi da je pripadnik elitne britanske Sedme padobranske regimente i sa ostalim vojnicima bio u Tirolu na planinskom treningu, ušao noću kroz prozor u dečju sobu porodične kuće u Nojšiftu i silovao šestogodišnju devojčicu.
Pročitajte još:

RUSKI MINISTAR ENERGETIKE: Odluka o „Južnom toku“ je konačna!

Otac devojčice koji se probudio čuo je neko komešanje u dečijoj sobi, a kada je ušao zatekao je polugolog muškarca pored ćerke. Čovek je u besu nasrnuo na vojnika i krvnički ga premlatio ga , a potom pozvao policiju. Britanskom vojniku određen je pritvor od najmanje 14 dana. Preti mu zatvorska kazna do 15 godina. O gnusnom zločinu koji je uzbunio austrijsku javnost, obavešten je i britanski konzulat u Austriji. Izvor: Večernji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA