Najnovije

Ubio rođenog brata zbog praseta!

FOČA - "Ubio sam brata, evo me, uhapsite me"! Ovim rečima se jutros, nešto posle 8 časova, policajcima u Dežurnoj službi Policijske stanice Foča obratio Milivoje Milovanović (61).
(Foto: thetroymurphyshow.com)

(Foto: thetroymurphyshow.com)

On je odmah policajcima predao i pištolj iz kojeg je, kako je rekao, u dvorištu ubio, tri godine mlađeg, rođenog brata Zorana (58). Milivoje je, inače, bivši upravnik restorana KP Doma u Foči, a Zoran nekadašnji radnik "UNIS žice" u Foči. Prema nezvaničnim informacijama do ubistva je došlo posle svađe oko korišćenja zajedničkog svinjca, u koji je Zoran ubacio kupljenu prasad bez saglasnosti Milivoja. O svemu tome, ništa nije znao ni njihov treći brat Zdravko, koji je inače bez posla.
Pročitajte još:

Uhapšene četiri osobe u Bosni zbog ratnog zločina

Od obustave Južnog toka profitira jedino – Hrvatska

Zdravko ima dve ćerke, a njegova braća po dva sina, a svi su živeli u porodičnoj kući na tri sprata u naselju Obilićevo, u Foči, poznatije po imenu Ćerezluk. U predgrađe Foče, braća su se doselila iz sela Zakmur. Milanovići su jedna od najbrojnijih porodica u Foči. No pred kućom pokojnog Zorana, danas su mnogi došli na saučešće, mada policija u iščekivanju javnog tužioca uz Trebinja nije dozvoljavala do kasnih sati pristup kući Milanovića. Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA